Bensin häcksax solo by AL-KO 163-70

AL-KO 163-70 har ett högkvalitativt svärd med robust aluminiumprofil. Här sitter den laserskurna, diamantslipade säkerhetskniven i härdat specialstål med 70 cm klipplängd. Den kraftfulla och mycket slitstarka kniven skär häckar och grenverk av alla tjocklekar utan att kantra, fastna eller hamna snett. För att minimera risken att användaren skadar sig på den vassa kniven är redskapet utrustat med påskruvat klippskydd.

Det bekväma gummerade och slutna handtaget hos häcksaxen 163-70 ger bra grepp och kan ställas in i tre positioner för högsta precision i alla lägen – en fördel inte minst när du klipper höga och breda häckar.

Också den väl balanserade vikten gör den bensindrivna häcksaxen lätthanterlig och skonsam för kroppen.

Tvåtaktsmotorn med 0,68 kW effekt försörjs av en stor tank på 440 ml med lättavläst nivåindikator.

Pris: 4095 Skr inkl moms 2022

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *